Știri
 

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Viaţa nu îţi oferă a doua şansă

 

Zindagi Na Milegi Dobara (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.08.2014
Durata:
155 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
60%
60


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Kabir se pregătește să se căsătorească cu logodnica lui Natasha și drept petrecere a burlacilor decide să se întâlnească cu cei mai buni prieteni ai săi din copilărie, Arjun și Imraan, alături de care pornește într-o excursie. Trio-ul porneste spre Spania, unde au de gând să viziteze Costa Brava, Sevilla și Pamplona. În cele trei locații fiecare va propune un sport pe care și-l dorește să-l practice, iar ceilalti doi sunt obligati să-l urmeze pe cel ce propune.
Trei persoane, trei locatii și trei sporturi. Aici cei trei o vor întâlni pe frumoasa Laila, a cărei apariție va schimba radical cursul călătoriei lor.0

 
Recenzii Zindagi Na Milegi Dobara (2011)
 
 
Andreea Andrușca – Filme-cărți
un film plin de aventură și de voie bună ce poartă spectatorul în vacanța de care poate nu a avut încă parte: scufundări în Costa Brava, o luptă cu roșii în Bunol, skydiving în Sevilla sau curse de tauri San Fermin din Pamplona!
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
O munca buna de camera, un scenariu frumos cu calatorii si turisti curiosi. Un romcom de moda veche care nu se chinuie prea mult sa reinventeze stereotipuri pentru ca daca in aparenta este amuzant, descoperi pe parcurs seriozitatea filosofiilor promovate.
Nikhat Kazmi – Times of India
Regizoarea Zoya Akhtar ne oferă, după Luck By Chance, un alt studiu de personaj impresionabil și entertaining, chiar și când realizează primul road movie contemporan de la Bollywood.
Ryan Gilbey – The Guardian
Zindagi Na Milegi Dobara (care se traduce prin You Won’t Get a Second Life) este în același timp un road-movie, un film despre camaraderie, un jurnal de călătorie și o poveste de dragoste, aderând la legea Bollywood-ului care spune: ”De ce să te ocupi doar de un singur gen, când poți amesteca trei sau patru?”.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)