Știri
 

Zjednoczone stany milosci (2016)

Statele unite ale iubirii

 
statele-unite-ale-iubirii-poster
statele-unite-ale-iubirii-poster
statele-unite-ale-iubirii-poster

Zjednoczone stany milosci (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.01.2017
Gen:
Durata:
106 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
86%
86


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Zjednoczone stany milosci (2016)

Polonia, 1990. Vântul schimbării bate desupra Poloniei. Se simte primul an euforic de libertate, dar şi nesiguranţa viitorului. Patru femei aparent fericite decid că a venit vremea să-şi reinventeze vieţile, să lupte pentru fericire şi să-şi împlinească dorinţele. Agata este o mamă tânără captivă într-un mariaj nefericit. Ea va căuta refugiu într-o altă relaţie, o relaţie imposibilă. Renata este o profesoară mai în vârstă fascinată de vecina ei Marzena. Sora Marzenei este o directoare de şcoală îndrăgostită de tatăl unuia dintre elevi.0

 
Recenzii Zjednoczone stany milosci (2016)
 
 
Adriana Gionea – Post Modern
Vei lăuda calităţile acestui film dacă îţi place să cauţi stranietatea în tăcerile personajelor, în decorul minimalist în care ochiul experimentat poate dibui voluptatea poetică din griuri şi din cadrele lungi ce surprind peisajele de iarnă strecurate printre betoane.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Chiar dacă mesajul este un pic neclar, United States of Love reprezintă o piesă artistică plină de încredere a unui tânăr realizator de film aflat în proces de maturizare, cu o voce puternică și un simț vizual ascuțit.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul nu vrea să te facă să te simți bine. Trist și rece.
Geoffrey Macnab – The Independent
Precum Kieslowski, Wasilewki este în căutarea dramei din viața de zi cu zi, observând excentricitățile și dorințele personajelor sale.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)