Știri
 

Zookeeper (2011)

 

Zookeeper (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.07.2011
Site oficial:
Zookeeper (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
32%
32


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Zookeeper (2011)

În Omu’ de la Zoo, animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăşte să plece de la Zoo pentru a-şi căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuşi niciodată să cucerească o fată. Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obişnuiseră de la începuturi şi să-şi dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l înveţe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite.0

 
Recenzii Zookeeper (2011)
 
 
Floryan – FilmeTari
Haideti sa recomand filmul acesta prin eliminare. Va place Kevin James? Checked. Va place un film cu o gradina zoologica? Checked. Va place un film cu animale vorbitoare? Checked. Va place actrita Rosario Dawson? Checked. Va place blonda Leslie Bibb? (daca nu stiti cine este atunci dati un search pe google images, o sa va placa). Checked. Si cam atat.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Zookeeper este o comedie de bun simț despre cum animalele de la zoo îi dau sfaturi în dragoste lui Kevin James.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Zookeeper (nici nu-mi vine să cred că scriu așa ceva) este un Paul Blart mai prost.
Gabe Toro – IndieWire
Cea mai recentă bucată de gunoi comercial venită de la compania de producție a lui Adam Sandler – Happy Madison.
Rachel Saltz – N.Y. Times
Povestea de dragoste e mult prea previzibilă pentru a fi satisfăcătoare, chiar dacă Rosario Dawson, în rolul unui medic veterinar, și drăguțul Kevin James fac un cuplu interesant. Le dau nota 6, iar filmului 4. Personajul meu favorit? Păi, cam asta-i problema.
Robert Abele – L.A. Times
La Zookeeper, se simte mirosul specific al marcării teritoriului pe o nouă franciză de către o companie de producție marca Sandler.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Deși poate nu te așteptai să o vezi într-un film ca acesta, din pur entuziasm, Dawson este singura actriță care se ridică deasupra materialului de lucru cu demnitatea intactă.
Jason McKiernan – FilmCritic
Când copiii mici ies de la un film numit Zookeeper și spun că-i prost, atunci cu siguranță e foarte prost.
Amanda Mae Meyncke – Film.com
În ciuda tuturor celorlalte lucruri pe care Zookeeper le face prost, trebuie să spun că scenografia și lumina sunt alese într-un mod încântător.


Niciun comentariu


    1. Zookeeper/Omu' de la Zoo (2011) | BunDeCitit.ro
    2. Zookeeper/Omu' de la Zoo (2011) | Șmen.ro

    Răspunde


    (obligatoriu)