The Heat (2013)

Captură la dublu

Premieră:
12-07-2013
Durată:
117 minute
Site oficial:
The Heat (2013)
Distribuitor:
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Pe scurt, „The Heat” este Miss Congeniality Sandra Bullock și cu hoața de identitate Melissa McCarthy, puse în același film. Nimic nou din punct de vedere al personajelor, nimic nou la capitolul scenariu și nu în ultimul rând, nimic nou la capitolul gaguri.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“The Heat” este supus unui scenariu usurel. Din fericire, pentru ca vorbim despre o comedie, asimilam totul cu o usurinta nesimtita.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
[…] glumele nesărate (în unele cazuri şi pentru că sunt clişeistice) sunt alternate de câteva ori cu momente absolut delicioase.
Dragoş Marin – Film Reporter
The Heat/Captură la dublu, cea mai recentă comedie după reţeta buddy-cop de la Hollywood la ora la care scriu aceste rânduri, e ca o băută în Centrul Vechi cu prietenii, în timpul săptămânii. Cât durează e OK, iar alcoolul la suprapreţ îţi dă o vagă senzaţie de bine, dar a doua zi nu îţi mai aminteşti nimic.
Simona – FilmeTari
Pelicula nu excelează nici prin breasla ei, cea a comediilor de vară, umorul a făcut, bietul de el, insolație, pe alocuri poate stârni câteva hohote involuntare, pe de altă parte, tot el te adoarme.
Peter Travers – Rolling Stone
Există numai două motive să te uiți la The Heat. Dar, ele sunt formidabile și se numesc Sandra Bullock și Melissa McCarthy.
Dan Kaufman – Paste Magazine
Sunt numeroase momente amuzante și care să-ți placă în The Heat, doar că este un pic dezamăgitor faptul că scenariul este simplu, iar orice impuls emoțional vine oarecum târziu.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Uneori The Heat devine încâlcit, iar comedia nu este perfectă. Dar, sunt polișiste. Sunt dușmance. Sunt prietene. Sunt total opuse. E amuzant.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The Heat este mai proaspăt decât multe alte filme cu personaje centrale interpretate de bărbați de la care se inspiră, deoarece aici nu mai este vorba despre tachinările agresive de băieți răi care au fost suprafolosite în Hollywood.
Laremy Legel – Film.Com
O comedie obscenă și beligerantă.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Bullock și McCarthy conduc verbal și fizic această comedie foarte comercială.
A.O. Scott – New York Times
Atracția volatilă dintre Dna. McCarthy și Dna. Bullock este ceva de văzut, iar asta salvează The Heat în ciuda unui concept fără ritm și slab executat.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Fluctuează între comedie neagră, comedie și acțiune și nu se simte confortabil în niciun gen pe lunga sa durată.
Jonathon Natsis – FilmInk
Își pierde ritmul de-a lungul său, dar rămâne o comedie atrăgătoare grație unei atracții deosebite și a unui umor surprinzător.
Anthony Morris – The Vine
Este destul de amuzant atunci când contează.