Știri
 

6,9 pe scara Richter (2016)

6,9 pe scara Richter

 
69-pe-scara-richter-poster
69-pe-scara-richter-poster
69-pe-scara-richter-poster

6,9 pe scara Richter (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.01.2017
Durata:
116 minute
Rating:
AP-12 Acordul Părinților pentru Copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
11 voturi

 
Actori

Sinopsis 6,9 pe scara Richter (2016)

Un tânăr actor de teatru navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de „musical”, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedește a fi re-apariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, confiscându-l cu totul și bulversându-i existența. Tony-actorul, soția sa instabilă psihic, tatăl hedonist și frumoasa (deși mult prea tânăra) iubită a acestuia, evoluează împreună într-un „cadril” tragi-comic, în așteptarea unui dezastru seismic și a unei premiere teatrale unde, cel puțin în intenții, „toată lumea râde, cântă și dansează”…0

 
Recenzii 6,9 pe scara Richter (2016)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Comedie cu accente de muzical, 6,9 pe scara Richter este gândit din start ca un film de public, Caranfil (este şi autorul scenariului) sondând potenţialul comic al eternului tango masculin-feminin, al problemelor de familie şi al situaţiilor de criză de la serviciu.
Mihai Brezeanu – Liternet
Cu 6,9 pe scară Richter, Nae Caranfil îşi confirmă, cu o vigoare năucitoare şi o prospeţime entuziasmantă, statutul de cineast inclasabil.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„6,9 pe scara Richter”, noua comedie cu momente onirice şi muzicale (!) a lui Nae Caranfil, are şanse să rămână drept unul din cele mai excentrice filme din istoria cinematografiei române.
Emil Călinescu – CinEmil
Desi filmul priveste problema cutremurelor intr-un mod ironic, problema este cat se poate de serioasa. Iar realitatea reliefata este una dureroasa. Totul e real. Inclusiv femeia obsedata ca e inselata. Femeia care nu accepta ca sotul actor trebuie sa se uite la actrita de pe scena si nu la iubita din public. Real. Uimitor de real.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)