The Other Side of Hope va fi lansat în luna mai

the-other-side-of-hope-romania

Cel mai nou film al lui Aki Kaurismäki, Toivon tuolla puolen / The Other Side of Hope, va apărea și în România în luna mai a acestui an.

Sâmbătă seară, 18 februarie, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, regizorul finlandez tocmai ce a câștigat Ursul de Argint pentru Cel mai bun regizor.

Până să ajungă un nume de referință în industria filmului, Aki Kaurismäki a fost poștaș, a spălat vase pentru un restaurant și a activat pe post de critic de film. La un moment dat, a înființat (împreună cu fratele său, Mika) o casă de producție și distribuție numită Villealfa. Cei doi sunt responsabili pentru o mare parte din producțiile finlandeze încă din anii ‘80.

În 1990, a regizat primul său film în limba engleză, comedia I Hired a Contract Killer, selectat în Competiția pentru Leul de aur la Festivalul de film de la Veneția.

Trailer The Other Side of Hope

Sinopsis The Other Side of Hope
The Other Side of Hope este o poveste foarte actuală. Khaled este un tânăr emigrant sirian din Aleppo, orașul sirian asediat, care caută refugiu pe străzile din Helsinki. Wikström este un fost agent de vânzări care renunță la job și devine jucător de poker și cârciumar în același oraș. La jumătatea filmului, destinele celor doi bărbați se intersectează.

Trailer theme song

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *