4 Blocks, un nou serial pe TNT

4-blocks-serial

Luni, 8 mai, postul de televiziune TNT va începe să difuzeze un nou serial. Intitulat 4 Blocks, acesta este produs de câștigătorii Premiului Oscar pentru cel mai bun film străin The Life of Others/Das Leben der Anderen (2007), Max Wiedemann și Quirin Berg.

Trailer 4 Blocks

Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif (Massiv), este arestat într-un raid, el este forțat să îşi protejeze familia, nedorind să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan.
Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

Filmările au avut loc în Germania, în vara anului trecut și au durat 50 de zile.

De regie s-a ocupat Marvin Kren, care mai are în portofoliu și filmele Rammbock (premiat la Festivalul de Film de la Viena), Blood Glacier, Berlin One. În vreme ce scenariul a fost scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf.

Actorii din 4 Blocks au lansat și o melodie oficială a serialului, care se bucură de succes în Germania.

Serialul 4 Blocks are șase episoade și va putea fi urmărit din 8 mai, în fiecare zi de luni, de la ora 22:55, pe canalul tv TNT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *