A 4-a sală 4DX din România a fost inaugurată la Brăila

cinema-4dx-braila

Cinema City a inaugurat cea de-a 4 sală 4DX din România. Aceasta are o capacitate de 144 de locuri, se află în Brăila Mall și a costat în jur de 700.000 de euro.

Acum, există săli 4DX în patru orașe din România: în Mega Mall București, în City Park Mall Constanța, în Shopping City Timișoara și în Brăila Mall.

Dragostea pentru cinema şi încrederea pe care o avem în aceste formate de vizionare unice şi inovatoare sunt elementele care stau la baza Cinema City. Şi suntem fericiţi că le putem aduce brăilenilor, gălăţenilor şi tuturor celor din zonă una dintre cele mai revoluţionare experienţe cinematografice din lume. 4DX-ul reprezintă un format cu adevărat complet, făcând saltul de la vedea un film la a-l trăi şi a-l simţi pe pielea ta,
a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Despre 4DX

4DX a fost creat de CJ 4DPLEX, pentru a le oferi spectatorilor o experienţă dinamică, prin care le sunt activate toate cele cinci simţuri. Compania sud-coreeană stabilită în Seul echipează continuu cu tehnologia 4DX săli de cinema din întreaga lume, de la Brazilia la Mexic şi de la SUA la România, fiind adoptată cu entuziasm de marile studiouri hollywoodiene. Începând din 2009, peste 440 de filme au rulat în 4DX, iar în iulie 2017 erau deja aproape 400 de săli cu peste 48,000 de locuri, în 48 de ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *