3 filme de văzut în octombrie la IMAX și 4DX

filme-imax-4dx

Trei filme pot fi văzute în luna octombrie la IMAX și în format 4DX: Blade Runner 2049, Geostorm și Thor: Ragnarok. Blade Runner 2049 a avut deja premiera în primul weekend al acestei luni, Geostorm va debuta în cinematografe pe 20 octombrie, iar Thor: Ragnarok va avea premiera pe 27 octombrie.

Iată câteva informații despre filmele pe care le poți vedea la IMAX și în format 4DX în luna octombrie:

Blade Runner 2049 94%

După mai mult de trei decenii de la primul film Blade Runner, Blade Runner 2049 ne poartă din nou în povestea care a cucerit generaţii întregi, alături de ofițerul LAPD și vânătorul de replicanți – K (Ryan Gosling), care descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a aduce haosul în ceea ce a mai rămas din societate. Ajungând pe urmele lui Rick Deckard (Harrison Ford), dezvăluie o enigmă inteligentă, cu o întorsătură surprinzătoare, încredințând spectatorilor indiciile pe care să le pună laolaltă pentru a descoperi un întreg emoționant și copleșitor.

Geostorm 17%

Când rețeaua de sateliți proiectați pentru a controla vremea începe să o ia razna și creează o furtună de proporții uriașe care amenință Pământul, în spațiu începe cursa contra cronometru a unui specialist în construcția sateliților – Jake (Gerard Butler), pentru a opri cea mai devastatoare furtună din istorie care amenință să șteargă orice urmă de pe fața Pământului. În același timp, fratele său descoperă pe Pământ un complot pus la cale pentru asasinarea preşedintelui (Andy Garcia).

Thor: Ragnarok 75%

Thor este întemnițat în cealaltă parte a Universului fără mărețul său ciocan, însă se vede nevoit să se întoarcă în Asgard pentru a opri distrugerea lumii sale, aflată acum sub amenințările nemiloasei Hela. Dar proba supremă peste care trebuie să treacă este să supraviețuiască unui concurs mortal care îl aduce față în față cu fostului său aliat și prieten – Incredibilul Hulk.

În România, sunt două săli IMAX: în București, la AFI Cotroceni, și în Timișoara, la Shopping City Timişoara. Iar filmele în format 4DX se pot vedea în patru orașe din țară: în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa, Shopping City Timişoara şi Brăila Mall.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *