Știri
 

Ah-ga-ssi / The Handmaiden (2016)

Slujnica

 
slujnica-poster
slujnica-poster
slujnica-poster

Ah-ga-ssi / The Handmaiden (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.11.2016
Durata:
144 minute
Rating:
IM-18 Interzis sub 18 ani.
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Ah-ga-ssi / The Handmaiden (2016)

Sook-Hee (Kim Tae-ri) este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko (Min-hee Kim), care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sook-Hee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct…2

 
Recenzii Ah-ga-ssi / The Handmaiden (2016)
 
 
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Este senzual, foarte sexual, ocazional pervers și terifiant de violent.
Kevin P. Sullivan – Entertainment Weekly
Atât de plin de suspans, de sexy și atât de surprinzător încât ar fi păcat să spun mai mult.
Justin Chang – Los Angeles Times
Fără să sacrifice propriul gust pentru perversitatea psihosexuală și talentul în redarea violenței, Park ne-a oferit un puzzle-thriller fermecător și elegant
Manohla Dargis – New York Times
Un puzzle, o poveste de iubire, un thriller gotic și o comedie năucitoare, The Handmaiden este în cele din urmă o poveste despre eliberare.
Deborah Young – Hollywood Reporter
Așteptările sunt total satisfăcute în atât-de-bine-filmatul The Handmaiden, al lui Park Chan-wook, un amuzant thriller erotic și o poveste de dragoste care ne oferă niște surprize delicioase.
Eric Kohn – Indiewire
Lăsând la o parte ridiculozitatea sa, The Handmaiden rămâne o doză imens de plăcută de escapism grotesc de la un maestru al genului.
Jessica Kiang – The Playlist
The Handmaiden este cel mai bun exemplu pentru a fi bucuroși că există cineva, acolo, încă interesat în melodrama gotică și că acea persoană este Park Chan-wook.
Benjamin Lee – The Guardian
un thriller erotic care dă prioritate sexualității femeii și scenografiei superbe până la un efect intoxicant.
Andy Crump – Paste Magazine
Sunt puțini cineaști în această lume capabili să creeze o asemenea experiență ca în The Handmaiden
Samantha Ladwig – IGN
The Handmaiden este o frumoasă și captivantă poveste despre două femei subestimate care ajung să-i manipuleze pe manipulatori.
Travis Johnson – Film Ink
e un film pe care aproape că-l poți simți, la propriu.


2 Comentarii


 1.  
  jb

  Buna.
  La recenzii vad ca sunt traduse recenzii internationale. Nu zic ca nu sunt importante, relevante, etc. Dar, nu ar fi mai aproape de cititori, mai calde, cateva recenzii ale unor colaboratori locali?
  Succes.

  ..
  •  
   Blog de Cinema

   Ai dreptate, încercăm la fiecare film să găsim cât mai multe cronici românești, dar printre site-urile/blogurile românești pe care le urmărim (pe care le găsești aici: https://blogdecinema.ro/ce-este-cinemametrul) nu am găsit recenzii la acest film.

   Dacă sunt site-uri/bloguri românești pe care le urmărești și care nu sunt incluse în lista de mai sus, ni le poți propune pentru a fi incluse: fie printr-un comentariu, fie folosind formularul de pe pagina de contact, fie folosind widgetul de Feedback din partea de jos-dreapta de pe orice pagină.

   Mulțumim.

  Răspunde


  (obligatoriu)