Știri
 

Atomic Blonde (2017)

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

 

Atomic Blonde (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.08.2017
Durata:
115 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
74%
74


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Atomic Blonde (2017)

Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.0

 
Recenzii Atomic Blonde (2017)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Charlize Theron face toţi banii în această versiune feminină a lui John Wick.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Grafic, retro si proaspat ca abordare, filmul se prezinta ca un cocktail provocator.
Emil Călinescu – CinEmil
Este prea serios (insemnand prea putin amuzant), are o propaganda gay inutila, are o protagonista care arata senzational, dar care nu joaca pe masura inzestrarilor sale, dar este, cu toate acestea, un film bun.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Daca va plac istoriile alternative aranjate pe sunet de muzica optzecista si scenele de actiune bine executate, Atomic Blonde e filmul verii.
Andra Avram – Filme-carti
Umorul și generozitatea cu care se împart pumni, picioare, plite electrice și multe gloanţe, sau decorurile autentice și costumele uneori ostentative reprezintă o parte dintre motivele pentru care un bilet la Atomic Blonde nu este o risipă totală, chiar și în lipsa unei fisiuni regizorale.
Ștefan Apostol – MovieNews.Ro
Dacă vă doreați un film gen James Bond, dar cu femei, iată că acum îl aveți.
Dominic Corry – New Zealand Herald
Poate părea prea preocupat să adauge mai multe schimbări de situaţie previzibile decât este necesar, dar, în cele din urmă, nu contează când un film arată şi se simte atât de bine.
Helen O’Hara – Empire
Este brutal, dar cu asemenea acţiune impesionantă, aproape că ţi-ai fi dorit să fie mai puţine elemente în poveste care să-ţi distragă atenţia.
Clarisse Loughrey – The Independent
O platformă spectaculoasă pentru calităţile lui Charlize Theron.
Justin Chang – Los Angeles Times
“Atomic Blonde” poate fi un exemplu de nonsens, dar, de asemenea, poate fi un film de acţiune eficient, atunci când inspiraţia este acolo.
Manohla Dargis – New York Times
Filmul este un simplu motiv pentru a arăta o imagine a unei femei frumoase, şirete, cum se dezbracă, aranjată bine şi bătută de multe ori, doar pentru a se ridica.
Peter Travers – Rolling Stone
Theron, care a realizat mare parte dintre cascadoriile ce au implicat arte marţiale, este pură poezie în mişcare. […] Cum i-ai putea rezista?


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)