Știri
 

Ballerina (2016)

Balerina

 

Ballerina (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
03.03.2017
Durata:
89 minute
Rating:
AG Audiență Generală
Site oficial:
Ballerina (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Ballerina (2016)

Animaţia 3D “Balerina” prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.0

 
Recenzii Ballerina (2016)
 
 
Cristina Grigore – Cinemagia
Combinația dintre personajele agreabile, decorurile captivante și coregrafia pașilor de balet reușește să atragă, să destindă, și să sădească dorința de a reuși în inimile celor aflați la început de carieră artistică.
Mike McCahill – The Guardian
Este realizat cu atenție și în mod atractiv, dar un pic din Black Swan în ADN ar fi făcut finalul fericit mai puțin inevitabil.
Geoffrey Macnab – The Independent
Cel mai bun este în scenele de dans, care sunt animate cu realism și vervă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)