Știri
 

Breaking News (2016)

Breaking News

 

Breaking News (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.09.2017
Gen:
Durata:
81 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Breaking News (2016)

După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.0

 
Recenzii Breaking News (2016)
 
 
Andrei Vornicu – Dilema Veche
Singurul aspect care i se poate reproșa filmului este că oferă o premisă interesantă care, însă, rămîne insuficient exploatată.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
De la spectaculoasa şi dificila scenă de început, povestea urmează un itinerariu mult prea uşor de intuit ca să-şi provoace spectatorul pe durata celor 81 de minute.
Delia Marc – Filme-carti
Filmul nu ne serveste pe tava ideile realizatorilor … nu te intrebi ca la scoala “ce au vrut sa spuna acestia”. Filmul te lasa sa vezi, sa intelegi, sa gandesti si sa tragi singur concluziile.
Mihai Brezeanu – Liternet
Fără a fi o capodoperă, e genul de film consistent, onest şi frumos, la care revii când şi când, atunci când vrei să taci şi să te tot duci departe de lume, aproape de oameni.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)