Știri
 

Central Intelligence (2016)

Agenţi aproape secreţi

 
agenti-aproape-secreti-poster
agenti-aproape-secreti-poster
agenti-aproape-secreti-poster

Central Intelligence (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.07.2016
Durata:
107 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Central Intelligence (2016)

Povestea unui tocilar de care toți își râdeau pe vremuri, care acum e un agent CIA letal (Johnson), și care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu.
Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia cu forța partener pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.
Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.0

 
Recenzii Central Intelligence (2016)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Pare familiar si este foarte putin probabil sa nu fie pe placul vanatorilor de comedii cu energie, replici bine scrise si cu mesaj fain gandit.
Ștefan Apostol – MovieNews
De puține ori mi-a fost dat să văd un film de acțiune, și mai ales o comedie, care să nu conțină zeci de stereotipuri, de acțiuni previzibile și cu toate astea să îmi placă și să-l văd până la sfârșit.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
[…] distracţie pe pilot automat.
Geoffrey Macnab – The Independent
Inevitabil, filmul devine mai plictisitor și previzibil.
Peter Bradshaw – The Guardian
O poveste ca la carte nu-i împiedică pe Dwayne Johnson și Kevin Hart să atingă toate notele potrivite într-o comedie de acțiune atractivă.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
O comedie de acțiune suportabilă.
Andrew Lowry – Empire
O comedie de acțiune fără acțiune sau comedie.
Jeannette Catsoulis – New York Times
În majoritate, studiourile realizează comedii care par că au fost scrise pentru copii de clasa a VIII-a sau mai mici, situație care durează de atât timp încât este incredibil cât de rezistentă încă a rămas speranța noastră pentru ceva mai sofisticat. Iar când interpreți precum Kevin Hart sunt implicați, dezamăgirea este cu atât mai mare.
Justin Chang – Los Angeles Times
Este stupid în cele mai bune feluri, și chiar puțin mai inteligent decât te-ai aștepta.
Peter Travers – Rolling Stone
Accepți provocarea pentru că Dwayne Johnson și Kevin Hart promit ceva ce nu pot realiza: un film la fel de amuzant precum sunt ei.
Josh Lasser – IGN
Filmul este dispus să facă orice pentru a crea o glumă sau să ducă povestea mai departe, iar tocmai de aceea eșuează în ambele direcții.
Andy Crump – Paste Magazine
Central Intelligence nu te va captiva profund, dar ar putea să-ți reamintească de cât de ușor este să fi o persoană cumsecade.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)