Știri
 

Collide (2016)

Coliziunea

 
collide-poster
collide-poster
collide-poster

Collide (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.09.2016
Durata:
99 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Collide (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Collide (2016)

Aflat în Germania, Casey (interpretat de Nicholas Hoult), un tânăr american, se îndrăgosteşte de Juliette (Felicity Jones), o tânără care călătoreşte prin Europa. Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l jefuiască pe un gangster german, Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa, dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.0

 
Recenzii Collide (2016)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Anthony Hopkins este tipul de actor pe care nu-l poti rata. Are o evolutie conforma statutului sau, chiar daca filmul are, altfel, multe alte defecte.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Fara sa fie cine stie ce inovatie in cinematografie, Collide reuseste sa livreze ceva pentru ambele categorii de public, fara sa faca rabat de la calitate.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)