Concurs > Câștigă două invitații duble la Delivery Man

Vineri, 29 noiembrie, se va lansa în România Delivery Man / Tată fără număr, un film scris și regizat de Ken Scott, la care, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble.

Delivery Man este un remake după originalul Starbuck, din 2011 (dar, la noi, a apărut tot anul acesta), care a fost scris și regizat de către același Ken Scott.

Din distribuție fac parte Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld, Simon Delaney.

Trailer Delivery Man

http://youtu.be/V1lZKDNJ4aQ

Sinopsis Delivery Man:
Vince Vaughn joacă rolul lui David, un bărbat fără prea multe aşteptări de la viaţă, care află cu stupoare că este tatăl biologic a nu mai puţin de 533 de copii. Fabulosul număr este rezultatul unei donaţii anonime de spermă, pe care acesta a făcut-o în urmă cu 20 de ani. După ce 142 dintre copiii săi pornesc un proces juridic, David trebuie să ia decizia dacă să îşi recunoască sau nu paternitatea.

Invitațiile sunt valabile în perioada 2-5 decembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 29 noiembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu la postarea noastră de pe Facebook, în care să ne spui o comedie bună pe care ai văzut-o anul acesta.