Concurs > Câștigă două invitații duble la The Hunger Games: Catching Fire

Avem un nou concurs organizat împreună cu CinemaPRO și, de data aceasta, vă oferim două invitații duble la unul dintre cele mai așteptate filme ale acestei toamne: The Hunger Games: Catching Fire, care va avea premiera în România vineri, 22 noiembrie.

Spre deosebire de prima parte, care a fost regizată de Gary Ross, Catching Fire îl are ca regizor pe Francis Lawrence, cunoscut mai multe pentru videoclipuri, însă, din portofoliul său, mai fac parte și Constantine, I Am Legend sau Water for Elephants.

Simon Beaufoy și Michael Arndt (aka Michael deBruyn) au scris scenariul, în vreme ce din distribuție se remarcă: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson și Liam Hemsworth.

Trailer The Hunger Games: Catching Fire

Sinopsis The Hunger Games: Catching Fire
Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase.

Invitațiile sunt valabile în perioada 25-28 noiembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 22 noiembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu la postarea noastră de pe Facebook, în care să ne spui care este filmul tău favorit cu Jennifer Lawrence.

Un comentariu la „Concurs > Câștigă două invitații duble la The Hunger Games: Catching Fire”

  1. Pingback: CineZapping « Cinefilul de Serviciu

Comentariile sunt închise.