Concurs > Câștigă două invitații duble la The Hobbit: The Desolation of Smaug

Vineri, 13 decembrie, se va lansa în România cea de-a doua parte din seria The Hobbit, intitulată The Desolation of Smaug, la care, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble.

Regizat de Peter Jackson și scris de Fran Walsh, Guillermo Del Toro, Peter Jackson și Philippa Boyens, The Hobbit: The Desolation of Smaug îi are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch, Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage.

Trailer The Hobbit: The Desolation of Smaug

Sinopsis The Hobbit: The Desolation of Smaug

Continuând povestea din prima parte, “Hobbitul: O călătorie neaşteptată”, Bilbo Baggins, vrăjitorul Gandalf şi 12 gnomi, împreună cu Thorin Oakenshield, îşi continuă drumul plin de aventuri neprevăzute

Bilgo a găsit deja inelul. Acum călătoria lor îi duce către Dragonul Smaug. Înfruntările pe viaţă şi pe moarte nu s-au sfârşit, iar Comitatul drag al viteazului hobbit mai are de aşteptat până să îl vadă cu bine acasă.

Invitațiile sunt valabile în perioada 16-19 decembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 13 decembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu la postarea noastră de pe Facebook, în care să ne spui care este cel mai bun film văzut anul acesta.