Știri
 

Crawl (2019)

Ape ucigașe

 

Crawl (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.07.2019
Gen:
Durata:
87 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Crawl (2019)

O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă. E timpul ca fosta înotătoare să-și pună abilitățile la încercare, dacă vrea să-și salveze tatăl prins sub ape, dar și propria viață.0

 
Recenzii Crawl (2019)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Confruntarea dintre om şi natură captivează în noul horror al lui Alexandre Aja.
Emil Călinescu – CinEmil
Crawl este un film bun, foarte corect realizat, extrem de bine interpretat si regizat, livreaza fix ceea ce isi propune. (…) Pacat, insa, ca nu este deloc original, nu reuseste sa se evidentieze cu aproape nimic in dauna altor filme din nisa lui.
David Fear – Rolling Stone
Un film de vară, un dezastru natural, o femeie puternică aflată în pericol, un predator subacvatic sau doi – mai ai nevoie și de alte indicii?
Cole Henry – Paste Magazine
Crawl e o odă minunată dedicată realismului magic din Florida
Tom Augustine – New Zealand Herald
e fără îndoială una dintre cele mai bune, cele mai fascinante și cele mai captivante experiențe pe care am avut-o anul acesta la cinema


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)