Știri
 

Dacii Liberi (2018)

Dacii Liberi

 

Dacii Liberi (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.11.2018
Durata:
62 minute
Site oficial:
Dacii Liberi (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Dacii Liberi (2018)

Locuitorii unui sat dacic, un grup cu convingeri mistice, administratorul sitului UNESCO Sarmisegetuza Regia şi participanţii la Congresele de Dacologie – pe toţi îi uneşte pasiunea comună pentru daci, dar îi despart perspectivele diferite asupra unui episod istoric care devine tot mai popular în România.0

 
Recenzii Dacii Liberi (2018)
 
 
Cristi Mărculescu – marculescu.ro
Este un spectacol pe cât de absurd pe atât de amuzant. Și pe cât de amuzant pe atât de necesar.
Victor Morozov – Dilema Veche
[…] munca regizorilor Monica Lăzurean-Gorgan și Andrei Gorgan e valoroasă tocmai pentru că supune observației un segment social care se mișcă de obicei prin subteranele domeniilor de interes public, într-o rețea de conexiuni (din ce în ce mai) solid implantată în teritoriu, dar rămasă în general opacă pentru cei din exterior.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Fără a fi foarte ofertant vizual și regizoral, „Dacii liberi” stârnește interesul în special prin subiect, dar propune totuși și câteva idei stimulante de montaj.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)