Știri
 

Débarquement immédiat! (2016)

Aterizare forţată!

 

Débarquement immédiat! (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.01.2017
Durata:
90 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Débarquement immédiat! (2016)

Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată!

Ceea ce începe ca o călătorie de rutină pentru Fernandez și partenerul său Guy ia o întorsătură nebunească atunci când avionul lor aterizează în Malta, trebuind să înnopteze alături de Akim, care nu se dă în lături de la nimic pentru a scăpa de extrădare!0

 
Recenzii Débarquement immédiat! (2016)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Filmul acesta nu are alt scop decat sa te faca sa razi. Nu-ti da lectii, nu vrea sa-ti dea lacrimile, nu vrea sa-ti inoculeze ceva. Nu tine cu nimeni, nu face politica. Nimic. Vrea sa te faca sa razi. Sa te destinzi. Sa te simti bine.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)