Știri
 

Demi soeurs (2018)

Trei surori adorabile

 

Demi soeurs (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.09.2018
Durata:
100 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
16 voturi

 
Actori

Sinopsis Demi soeurs (2018)

Lauren, o tânără seducătoare de 29 de ani, încearcă să pătrundă în lumea modei pariziene și nu ratează nicio serată organizată în oraș. Olivia are 28 de ani, e psihorigidă și are două obsesii: să salveze afacerea cu dulciuri a părinților și să-și găsească bărbatul ideal. La 26 de ani, Salma, entuziastă profesoară de istorie, încă locuiește cu mama ei, la periferie. Drumurile lor par a fi cum nu se poate mai diferite, dar într-o zi ele se întâlnesc. Tatăl pe care nu l-au cunoscut niciodată le lasă moștenire un minunat apartament în Paris. Pentru cele trei surori, conviețuirea va fi ca o bombă cu ceas…0

 
Recenzii Demi soeurs (2018)
 
 
Delia Marc – Filme-carti
Da, multe clisee, momente de deja-vu…insa un film relaxant, amuzant si pe undeva, daca veti fi atenti – exista si lectii de viata, intelepciune atat de necesara intotdeauna si profunzimi aproape trecute cu vederea.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)