Știri
 

Downsizing (2017)

Downsizing. Mini-oamenii

 
Downsizing-poster
Downsizing-poster
Downsizing-poster

Downsizing (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.01.2018
Durata:
135 minute
Site oficial:
Downsizing (2017)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
65%
65


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Downsizing (2017)

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună, Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna, și acestea nu vor fi deloc miniaturale.0

 
Recenzii Downsizing (2017)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Filmul este la limita dintre prea incarcat si plictisitor.
Răzvan C-tin Dincă – MovieNews
[…] filmul încearcă să prezinte niște teme extrem de serioase dintr-o perspectivă un pic mai laxă și cu o oarecare superficialitate.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„Downsizing” are o extravagantă şi lăudabil de curajoasă premisă SF, tratată antispectacular. Rezultă un film cu destule momente vizuale reuşite, dar cu o miză mică, pe măsura protagoniştilor mini-oameni.
Justin Chang – Los Angeles Times
Este greu să nu apreciezi anvergura elementelor vizuale și tematice la “Downsizing”. Dar, este și mai dificil să nu realizezi abisul care există între povestea sa ciudată și diformă și viziunea grandioasă la care aspiră.
A.O. Scott – New York Times
Un film ambițios despre valoarea modestiei.
Peter Travers – Rolling Stone
Cu interpretări profund trăite de la Matt Damon și Hong Chau și efecte speciale uimitoare în miniatură, satira SF a lui Alexander Payne vibrează cu plăcerea neprevăzutului.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Pe întreaga perioadă a filmului, m-am tot întrebat care este scopul acestuia. Mi-aș dori ca și realizatorii să se fi întrebat asta.
Greg Dolgopolov – FilmInk
…interesant, dar o oportunitate ratată pentru ceva și mai impresionant.
Geoffrey Macnab – The Independent
Ceea ce nu poate fi negat este originalitate premizei sau pasiunea lui Payne.
Xan Brooks – The Guardian
Un film agil, nuanțat.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Captivant, amuzant și posesor al unei structuri plină de surprize, care face imposibil să anticipezi încotro se îndreaptă, acesta este un film profund uman.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)