Știri
 

Dragoste 1. Câine (2018)

Dragoste 1. Câine

 

Dragoste 1. Câine (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.12.2018
Gen:
Durata:
103 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Dragoste 1. Câine (2018)

Transilvania, undeva în munți. Într-o dimineață, Simion găsește în pădure o femeie bătută. La început, încearcă să afle cine a bătut-o. Apoi, încearcă să o iubească. Cu violență, cu disperare, cu mânie. Un film despre dragoste. Prima parte a Trilogiei Balcanice.0

 
Recenzii Dragoste 1. Câine (2018)
 
 
Andreea Vlad – Dilema Veche
Fără îndoială unul dintre cele mai bune filme autohtone ale anului care se încheie, dacă nu cel mai bun (în orice caz, cel mai original și asumat)
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Dragoste 1. Câine este un film care avansează multe enigme, mereu te aştepţi la o dezvăluire din partea scenaristului, dar Florin Șerban îşi ţine permanent spectatorii în şah, lăsând personajul Irinei adânc înconjurat de mister, iar back story-ul eroilor aproape absent.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Florin Șerban oferă un film de epocă neașteptat, un amestec de thriller cu ceva tușe de western, însă totul tratat cu reținere, contemplativ.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)