Știri
 

Elliot the Littlest Reindeer (2018)

Elliot: O poveste de Crăciun

 

Elliot the Littlest Reindeer (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.11.2018
Durata:
89 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
11 voturi

 
Actori

Sinopsis Elliot the Littlest Reindeer (2018)

Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului. Așadar, Elliot și Hazel pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs. Dar, Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții, iar la fermă o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor. Iată cum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul.0

 
Recenzii Elliot the Littlest Reindeer (2018)
 
 
Jovi Ene – Filme-carti
Un film […] construit pe tiparul american al reușitei în viață, indiferent de obstacole și indiferent cât de greu sau de imposibil ar fi urcușul.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)