Știri
 

The Emoji Movie 3D (2017)

Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților 3D

 

The Emoji Movie 3D (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.08.2017
Durata:
86 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
12%
12


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis The Emoji Movie 3D (2017)

În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii.

Hotărât să devină și el “normal”, precum celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul bunului său prieten Hi-5 și al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Împreună, pornesc într-o app-ventură spectaculoasă și amuzantă prin aplicațiile telefonului, în căutarea codului care să-l repare pe Gene. Dar, când un mare pericol amenință telefonul “stăpânului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie să-și salveze lumea înainte ca aceasta să fie ștearsă cu totul.0

 
Recenzii The Emoji Movie 3D (2017)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Emoji Movie este versiunea „light” a unei animații mult mai profunde, Inside Out. Cu toate acestea, are cu ce să ne distreze, atât părinții cât și copiii putând găsi câte ceva atractiv la această producție.
Peter Bradshaw – The Guardian
O animaţie şablon, fără sens.
Andy Crump – Paste Magazine
O boală corporatistă stupidă şi necinstită asupra tuturor formelor de cultură.
Geoffrey Macnab – The Independent
Este bazat pe o idee care poate să fi arătat interesantă în teorie, dar în practică este stânjenitoare.
Helen O’Hara – Empire
Nu are nicio logică.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
O demonstraţie a renunţării depline a creativităţii artistice.
Alex Welch – IGN
Deşi găseşte moduri inedite de a explica “viaţa zilnică a unui Emoji”, incapacitatea de a oferi emoţie sau logică poveştii îl împiedică să devină o experienţă care să merite.
Katie Walsh – Los Angeles Times
Ar putea fi moduri mai neplăcute de a petrece 86 de minute. Dar, poate că ar fi o decizie mai bună să petreci cele 86 de minute în aer liber, sau citind o carte, sau vorbind faţă în faţă cu o altă persoană.
Glenn Kenny – New York Times
De-a dreptul stupid.
John DeFore – Hollywood Reporter
Măcar dacă acest film concentrat pe aplicaţii de telefon ar fi respectat şi în realitate această strategie – anume să se lanseze pe Snapchat, unde ar fi dispărut rapid, după apariţie. Dar, nici aşa nu ar fi fost suficient de rapid.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)