Știri
 

Fixeur (2016)

Fixeur

 
fixeur-poster
fixeur-poster
fixeur-poster

Fixeur (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.01.2017
Gen:
Durata:
98 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Fixeur (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Fixeur (2016)

Radu este un tânăr jurnalist care dorește să lucreze în presa internațională. Repatrierea din Franța a unei prostituate minore îi oferă tânărului ocazia de a-și arăta abilitățile de reporter, motiv pentru care pleacă în Transilvania, împreună cu o echipă de la o televiziune franceză, condusă de un jurnalist celebru. La fața locului, sarcina lui Radu se dovedește a fi mult mai complicată decât părea inițial.0

 
Recenzii Fixeur (2016)
 
 
Adriana Gionea – Post Modern
Fixeur este genul de film în care adevăratul subiect inspirat din viaţă se află de fapt în spatele poveştii expuse la vedere, în prezentare sau în trailer. După ce îl vezi, ai revelaţia celui ce a descoperit o frescă dincolo de un perete fals.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
O operă de maturitate artistică, în care experimentele extravagante sunt abandonate în favoarea unei regii mai subtile, pusă în slujba relevării sensurilor multiple ale unei naraţiuni provocatoare.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)