Știri
 

The Hurricane Heist (2018)

Cod roşu de jaf

 

The Hurricane Heist (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.03.2018
Durata:
100 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis The Hurricane Heist (2018)

Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia soartei. 25 de ani mai târziu, Will, acum meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani.1

 
Recenzii The Hurricane Heist (2018)
 
 
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Una dintre cele mai stupide variații din sub-genul thriller de acțiune bazat pe vreme.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Ceea ce [Cohen] nu reușește este să născocească o poveste bună sau să creeze personaje care să semene cu persoane reale.
Zeenia Baria – Times of India
Regizorul Rob Cohen se descurcă să mențină ritmul, în vreme ce mare parte dintre personaje oferă interpretări credibile rolurilor avute.


1 comentariu


  1.  

    Un film de nota 5 Cod roşu de jaf – The Hurricane Heist, in opinia mea:

    Răspunde


    (obligatoriu)