Știri
 

I Still See You (2018)

Blestemul celor rămaşi

 
i-still-see-you-poster
i-still-see-you-poster
i-still-see-you-poster

I Still See You (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.10.2018
Durata:
96 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
7 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis I Still See You (2018)

Un thriller supranatural captivan urmărește o lume post-apocaliptică în care cei morți coexistă cu cei vii, după ce un eveniment apocaliptic a omorât milioane de oameni.La zece ani după ce dramaticul eveniment apocaliptic a ucis milioane de oameni și a lăsat lumea bântuită de fantome, o tânără, Veronica „Roni” Calder, primește un mesaj amenințător de dincolo de moarte. După 10 ani de la eveniment, morții umblă printre cei vii și nimic nu este așa cum pare. Împreună cu Kirk, un coleg misterios, Roni coboară într-o lume întunecată care estompează granițele dintre cei vii și cei morți, și începe o cursă disperată contracronometru pentru a opri un ucigaș viclean care nu se va opri de la nimic până ea nu va fi moartă.0

 
Recenzii I Still See You (2018)
 
 
Simon Abrams – RogerEbert.com
Principalul motiv pentru care ‘I Still See You’ nu funcționează este faptul că Speer și Fuchs sunt prea interesați să complice intriga și așa complicată.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
I Still See You e ca o corvoadă de văzut


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)