Știri
 

It Must Be Heaven (2019)

Paradisul, probabil

 

It Must Be Heaven (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
03.01.2020
Durata:
97 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
71%
71


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis It Must Be Heaven (2019)

Cineastul Elia Suleiman călătorește în diverse orașe ale lumii și găsește paralele neașteptate cu situații cu care este obișnuit acasă, în Palestina. ES emigrează din Palestina în căutarea unui nou „acasă”, însă, își dă seama curând că țara sa de origine îl urmează ca o umbră. Promisiunea unei vieți noi se transformă rapid într-o comedie absurdă. Oricât de departe ar călători, de la Paris la New York, apare ceva care-i amintește de patria lăsată în urmă.0

 
Recenzii It Must Be Heaven (2019)
 
 
Adriana Gionea – Post Modern
It Must Be Heaven va rămâne multă vreme un film de referinţă pentru generaţiile de cinefili ce preferă umorul ca formă de complicitate spirituala între spectatorul iniţiat și regizor, o complicitate întreţinută pentru a transmite clandestin un mesaj perturbator în timp ce multi alţii se lasă în voia hohotelor de râs.
Peter Bradshaw – The Guardian
Pentru Suleiman, comedia este un fel de non-violență retorică.
Deborah Young – Hollywood Reporter
Cineastul și actorul Elia Suleiman se folosește de fața sa și de corpul său pentru a exprima sufletul Palestinei în filmele sale, și în niciunul mai mult decât reușește în noua sa comedie, It Must Be Heaven.
Eric Kohn – IndieWire
Deși “It Must Be Heaven” nu găsește o soluție la criza de identitate a Palestinei, iese, totuși, în evidență ca o lucrare mai încurajatoare decât precedentele filme ale regizorului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)