Știri
 

Ivana cea Groaznică (2019)

Ivana cea Groaznică

 

Ivana cea Groaznică (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.03.2020
Gen:
Durata:
89 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Ivana cea Groaznică (2019)

Actriţa sârbă Ivana lucrează şi trăieşte în România, dar după o serie de probleme de sănătate decide să îşi petreacă vara pe malul celălalt al Dunării, în Kladovo, oraşul natal, înconjurată de familie. Primarul îi propune să fie imaginea celui mai important eveniment local – festivalul de muzică Podul Prieteniei – şi, deşi nu foarte convinsă, Ivana acceptă. Odată cu sosirea excentricilor săi prieteni de la Bucureşti şi pe măsură ce bârfele legate de povestea ei de dragoste cu un bărbat mult mai tânăr se împrăştie în oraş, Ivana ajunge în pragul unei căderi nervoase. Familia şi prietenii sunt invitaţi să aducă pe ecran propriile emoţii şi să se interpreteze pe ei înşişi într-o poveste cinematografică despre o femeie care nu îşi poate găsi locul pe niciunul dintre cele două maluri ale Dunării.0

 
Recenzii Ivana cea Groaznică (2019)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Si fix asta este punctul forte al acestui film: poate fi privit din foarte multe perspective. Partea si mai buna este ca din orice perspectiva ar fi privit, filmul tot bun pare.
Victor Morozov – Dilema Veche
Ivana cea Groaznică confirmă talentul regizoral al Ivanei Mladenovic – precum și dorința sa de a se îndepărta de formula adesea crispată a filmelor Noului Val Românesc.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)