Știri
 

La drum cu tata (2016)

La drum cu tata

 

La drum cu tata (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
03.02.2017
Durata:
111 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis La drum cu tata (2016)

În 1968, la Arad, Mihai (Alex Mărgineanu) şi Emil (Răzvan Enciu) sunt doi fraţi de origine româno-germană ce au un singur lucru în comun: grija pe care i-o poartă tatălui lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, este medic si, cu inima uşor îndoită, informator al securităţii. Emil luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situaţii din care numai prudenţa fratelui său mai mare îl mai poate salva. Cei doi, împreună cu tatăl lor (Ovidiu Schumacher), pleacă spre Dresda – cel mai apropiat loc unde acesta poate beneficia de operaţia care l-ar putea salva. Contextul politic destul de instabil le deturnează însă planul.0

 
Recenzii La drum cu tata (2016)
 
 
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„La drum cu tata” lasă impresia unui film pe care l-ai mai văzut de prea multe ori înainte, când de fapt ţi-ai fi dorit ceva proaspăt.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Deşi suferă întrucâtva din cauza unui scenariu inegal şi al unor momente când interpretările actorilor sunt prea teatrale, La drum cu tata compensează din plin cu o inedită perspectivă asupra istoriei, o perspectivă ce face ca filmul să fie interpretat diferit în funcţie de naţionalitatea publicului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)