Știri
 

Licu, o poveste românească (2017)

Licu, o poveste românească

 
licu-o-poveste-romaneasca-poster
licu-o-poveste-romaneasca-poster
licu-o-poveste-romaneasca-poster

Licu, o poveste românească (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.08.2018
Durata:
86 minute
Rating:
AG - Audiență Generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
8 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Licu, o poveste românească (2017)

„Licu, o poveste românească” vorbește despre trecerea timpului şi despre bătrâneţe, o meditaţie despre propria condiţie şi efemeritate. La vârsta lui, Licu a rămas singur cu amintirile sale – despre familie şi momentele importante ale vieţii lui. Fiecare secvenţă de film este construită precum o fotografie dintr-un album.0

 
Recenzii Licu, o poveste românească (2017)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
LICU O poveste romaneasca AUTENTICA.
Carmen Florea – Filme-carti
Licu este o poveste românească, una intimă și frumoasă, în ciuda evenimentelor tragice care au început cu deportarea din Bucovina și au culminat cu moartea soției, care au cuprins proiecte la care a lucrat cu drag și pasiune, vacanțe superbe la mare cu cei dragi, în care uita de comunism și urmăriri, și zilele pline în care își învăța nepoata să-și coasă la mașină rochiile pe când era copilă.
Adriana Gionea – Post Modern
Deşi nu face parte dintr-o familie boierească devenită în perioada regalităţii o susţinătoare a progresului, dând cărturari aclamaţi şi diplomaţi vizionari, domnul Licu poate sta oricând alături de cei având un rol important în civilizarea ţării noastre.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Acest racord vizual cu trecutul, deşi convenţional, este justificat şi face ca filmul să degaje un uşor sentiment de melancolie – un om îşi rememorează viaţa, pentru posteritate, în faţa apropierii iminente a morţii.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)