Știri
 

Marauders (2016)

Prădătorii

 
pradatorii-poster
pradatorii-poster
pradatorii-poster

Marauders (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.08.2016
Durata:
107 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Marauders (2016)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
21 voturi

 
Actori

Sinopsis Marauders (2016)

Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Băncii Naționale din Hubert îi dă unei femei mai în vârstă un portofoliu, și o conduce spre ieșire. În acel moment, patru indivizi echipați în costume de Kevlar năpustesc în birou, mitraliind totul în jur.
Agentul special Montgomery (Christopher MELONI) investighează cazul împreună cu agenții Greg Stockwell (Dave BAUTISTA) și Chase (Lydia HULL), cărora li se alătură agentul începător, fost pușcaș marin Michael Wells (Adrian GRENIER).
Urmând firele investigației, aceștia încep să descopere o conspirație care a fost mușamalizată cu bani și corupție. Montgomery se vede nevoit să lupte cu corupția și abuzul teritorial al poliției locale, dar și cu presa care cere rezultate rapide.0

 
Recenzii Marauders (2016)
 
 
Brian Tallerico – RogerEbert.com
Se presupune că orice film are o ceva creativ în el, dar e incredibil de greu de găsit așa ceva la acest thriller lipsit de moralitate și realizat într-un mod incompetent.
Noel Murray – Los Angeles Times
un film de acțiune cu niște interpretări bune
Glenn Kenny – New York Times
Marauders începe cu un scenariu în primele 40 de minute sau cam așa, care, în mod ciudat, te face să te gândești că aceasta nu este o premiză complet neinteresantă pentru un thriller. Dar apoi lucrurile se schimbă.
David Ehrlich – IndieWire
e un studiu al apatiei în acțiune


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)