Știri
 

Mia et le lion blanc (2018)

Mia și leul alb

 
mia-si-leul-alb-poster
mia-si-leul-alb-poster
mia-si-leul-alb-poster

Mia et le lion blanc (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.02.2019
Durata:
98 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Mia et le lion blanc (2018)

Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei, care își regăsește fericirea și leagă cu splendidul pui de leu o prietenie extraordinar de strânsă.

Dar, când Charlie ajunge la trei ani, Mia are iarăși un șoc: tatăl ei ascundea de ea un secret. Disperată de gândul că Charlie s-ar putea afla în pericol, Mia se hotărăște să fugă împreună cu acesta. Cei doi prieteni pornesc, astfel, într-o incredibilă călătorie prin savana Africii de Sud în căutarea unui alt ținut, unde Charlie ar putea să trăiască liber.0

 
Recenzii Mia et le lion blanc (2018)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul este merituos prin faptul că ajunge la inima copiilor cu mesajul său contra vânătorii de feline. Reușește asta prin scenariul relativ școlăresc și prin surprinderea unui stil de viață în mijlocul naturii și al animalelor, ce îi va captiva pe cei mici.
Emil Călinescu – CinEmil
Mia si Leul Alb – Mia and the White Lion este un film surprinzator de bun. Un manifest impotriva vanatorii care mi-a placut. Care m-a prins. Un film bine jucat, bine regizat, cu un final frumos, desi destul de previzibil.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)