Știri
 

Molly’s Game (2017)

Jocuri secrete

 

Molly’s Game (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.01.2018
Durata:
140 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
78%
78


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Molly’s Game (2017)

Povestea fostei schioare, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi. Printre jucătorii săi se numărau staruri hollywoodiene, vedete sportive, magnaţi americani și chiar şi reprezentanţi ai mafiei ruseşti. Singurul său aliat este Charlie Jaffey, avocatul determinat să o apere şi cel care avea să afle că Molly era mai mult decât zvonurile vehiculate publicului în paginile tabloidelor.0

 
Recenzii Molly’s Game (2017)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Sorkin reușește să dinamizeze această povestea despre un sport atât de „sedentar” precum este pokerul (joc la masă, de interior, cu puține vorbe, dar la care prim planurile pe ochi și pe mâini sunt foarte importante). Întinde mult coarda, însă, cu lungimea filmului ce atinge 2 ore și 20 de minute.
Ioana Balaș – MovieNews
Incursiunea nebună în lumea pokerului prinde spectatorul chiar dacă acesta nu știe absolut deloc cu ce se mănâncă pokerul, pentru că bucătaria internă și strategiile lui Bloom fac toată acțiunea.
Peter Bradshaw – The Guardian
[…] un debut regizoral cu stil.
Geoffrey Macnab – The Independent
În afară de genialitatea lui Chastain, se evidențiează în mod special ingenuozitatea realizării scenariului de către Sorkin.
Helen O’Hara – Empire
Este o aventură într-o lume secretă care te intrigă și o interpretare de exepție a lui Chastain, dar debutul regizoral al lui Sorkin nu reușește să facă saltul de la un foarte bun film despre poker într-un film excelent.
Manohla Dargis – New York Times
În ciuda carismei Dnei. Chastain și a harului Dlui. Sorkin de a oferi dialoguri rapide, Molly nu este interesantă.
Peter Travers – Rolling Stone
Debutul regizoral al lui Aaron Sorkin îi oferă “reginei pokerului” Molly Bloom prezentarea pe care o merita.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Nimic și nimeni nu pare să îl oprească pe Sorkin, la bine și la rău.
Justin Chang – Los Angeles Times
Chastain ne atrage atât de mult în procesul rapid de gândire al lui Molly, încât aproape că îi poți vedea sinapsele lucrând, făcând din “Molly’s Game” nu doar un portret biografic, ci un adevărat thriller al minții.
William Bibbiani – IGN
Aaron Sorkin își face debutul regizoral cu această dramă despre poker bine realizată, dar care nu este atât de dramatică precum ar fi putut fi.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)