Știri
 

Monștri. (2019)

Monștri.

 
monstri-poster
monstri-poster
monstri-poster

Monștri. (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.09.2019
Durata:
116 minute
Site oficial:
Monștri. (2019)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Monștri. (2019)

Monștri. prezintă o zi, posibil ultima, din viaţa unui cuplu. Dana (Judith State) şi Arthur (Cristian Popa) se află în fața celei mai importante decizii. Ea caută confirmări. El caută companie. Împart același pat de ani buni, dar de ceva vreme nu par să mai meargă pe același drum. Care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații alimentate de compromisuri și presiuni sociale? Lipsa de asumare și probleme de comunicare pot distruge căsnicii, dar iubirea nu naște monștri.0

 
Recenzii Monștri. (2019)
 
 
Andreea Vraja – Cinefilia
Într-o țară unde discriminarea și judecarea persoanelor sunt sport național, un astfel de film este o explozie de empatie.
Victor Morozov – Dilema Veche
Perfect banală la o primă vedere, experiența filmului devine complexă odată ce înțelegem jocurile subtile de regie ale lui Marius Olteanu.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„Monştri.”, debutul în regia de lungmetraj al lui Marius Olteanu, este un film care tratează cu delicateţe un moment de cumpănă din relaţia unui cuplu.
Mihai Brezeanu – Liternet
Dincolo însă de detalii, de particularităţi, povestea poate fi povestea oricărui cuplu sau măcar a unei faze din viaţa unui cuplu.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Monsters este un film profund, bine interpretat și cu o estetică realistă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)