Știri
 

Mr. Right (2015)

Mr. Right. Un iubit... mortal

 
mr-right
mr-right
mr-right

Mr. Right (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.04.2016
Durata:
90 minute
Site oficial:
Mr. Right (2015)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
61%
61


Parerea ta
4 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Mr. Right (2015)

Fire extrem de activă, Martha (Anna Kendrick), a devenit de nestăpânit după cel mai recent eşec amoros. Vorbeşte prea mult, petrece non-stop, găteşte orice şi oricând, şi e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viaţa ei, când îl întâlneşte pe Francis (Sam Rockwell).

Francis bagă spaima în oasele oricui dă ochii cu el, aşa că Martha nu-şi poate stăpâni curiozitatea, căci i se pare a fi perechea perfectă pentru ea. Ea e ţicnită, el e ţicnit, cu diferenţa că el e un ţicnit? mortal. Francis e un asasin profesionist, dar unul cu un ţel moral: a început să-i ucidă pe cei care-i dau comenzile de lichidare.0

 
Recenzii Mr. Right (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
O comedie indie cu farmec. Are scene cu adrenalina si efervescenta, actori cu carisma – un mix neobisnuit cu scantei si momente caraghioase si placute.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
“Mr. Right” are doi actori carismatici în rolurile principale, Anna Kendrick și Sam Rockwell, și apoi se așteaptă ca ei să conducă un film care nu are niciun motiv real să existe.
Josh Lasser – IGN
Povestea este nebunească și categoric ar fi trebuit să aibă mai multe explicații. Personajele sunt nebune. Chiar și așa, aproape tot filmul este incredibil de amuzant și de plăcut.
Andy Webster – New York Times
Are o efervescență excentrică.
John DeFore – Hollywood Reporter
Comportamentele straniu și atrăgător merg mână în mână într-o comedie romantică violentă.
Henry Barnes – The Guardian
Noul film al scenaristului Max Landis, care a cerut mai multă originalitate de la Hollywood, este un mix de idei luate de la Grosse Pointe Blank și Dexter, în care firele narative sunt epuizate în timp ce numărul cadavrelor se mărește.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)