Știri
 

Nelyubov / Loveless (2017)

Fără iubire

 
loveless-poster
loveless-poster
loveless-poster

Nelyubov / Loveless (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
16.03.2018
Gen:
Durata:
127 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
95%
95


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Nelyubov / Loveless (2017)

Borys și Zhenya divorțează. Certându-se constant, și pe cale să vândă apartamentul, se pregătesc fiecare, separat, de noile lor vieți: Boris, cu prietena sa mai tânără și însărcinată și Zhenya cu amantul bogat care-și dorește mult să se căsătorească. Niciunul dintre ei nu pare interesat de copilul lor de 12 ani, Alyosha. Până când acesta dispare.0

 
Recenzii Nelyubov / Loveless (2017)
 
 
Delia Marc – Filme-carti
Un film bun, foarte bun, un regizor Andrei Zviaghinţev – confirmat pe deplin si actori demni de o pleiada de inaintasi de mare clasa.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Deşi lipsit de subtilităţi şi bogat în metafore, filmul impresionează prin forţa evocatoare a imaginii şi a muzicii.
Mihai Brezeanu – Liternet
Pe liniile sale de forţă, Loveless izbeşte din plin, ridicând întrebări grele, tulburând, neliniştind, reuşind […] să spună deopotrivă povestea unor personaje şi a unor societăţi, a timpului prezent şi a celui trecut, a celor înstăriţi şi a celor sărăciţi, a naturii pustiite de om şi a bivuacului cel mai intim.
Peter Travers – Rolling Stone
Un film de Oscar menit să te cutremure, și reușește.
Geoffrey Macnab – The Independent
Un exemplu abil de a realiza un film, de la unul dintre puținii regizori contemporani a cărui filmografie poate fi comparată cu aceea a marilor autori dintr-o eră mai veche a cinematografiei de artă.
Andrew Lowry – Empire
Loveless este un film bun, dar unul care este greu pentru cineva să-l recomande.
Godfrey Cheshire – RogerEbert.Com
[Zvyagintsev] continuă să își consolideze locul precum una dintre cele mai importante originale voci din cinematografia mondială.
Justin Chang – Los Angeles Times
Novikov apare pe ecran pentru doar câteva minute și are puține replici, dar este suficient pentru acest tânăr actor să lase o impresie devastatoare.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Zvyagintsev se folosește de o căsnicie toxică pentru a realiza un portret larg al decăderii, delincvenței și detașării morale.
Tim Grierson – Paste Magazine
Pe moment ce se derulează, scopul lui Loveless se extinde, devenind o critică aspră asupra societății pe care Zvyagintsev o vede în jurul său.
Eric Kohn – IndieWire
O experiență care te urmărește, menținându-se captivantă deși nu duce nicăieri.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Zvyagintsev reușește încă o dată să demonstreze talentul său remarcabil de a crea lumi formate perfect din punct de vedere dramatic, ilustrând patologiile din societatea rusească.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)