Știri
 

Nocturnal Animals (2016)

Animale de noapte

 
animale-de-noapte-poster
animale-de-noapte-poster
animale-de-noapte-poster

Nocturnal Animals (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.11.2016
Durata:
117 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
17 voturi

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis Nocturnal Animals (2016)

Susan Morrow (Amy Adams), dealer de artă din Los Angeles, duce o viaţă incredibil de privilegiată, dar absolut neîmplinită, alături de soţul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer). Într-un weekend, când Hutton pleacă într-una din prea desele sale călătorii de afaceri, Susan găseşte în cutia poştală un colet. Este un roman, Nocturnal Animals, scris de fostul ei soţ, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care ea nu mai luase legătura de patru ani. Biletul care însoţeşte pachetul o face pe Susan să citească romanul.
Pe măsură ce citeşte, Susan e profund mişcată de romanul lui Edward, şi începe să-şi aducă aminte de momente din povestea lor de dragoste. Încercând să-şi sondeze sufletul dincolo de pojghiţa superficială a vieţii şi carierei pe care şi le-a construit, Susan devine tot mai convinsă că ceea ce citeşte e o poveste despre răzbunare, o poveste care o forţează să regândească alegerile pe care le-a făcut în viaţă, şi-i redeşteaptă o iubire pe care se temea că o pierduse pentru totdeauna.0

 
Recenzii Nocturnal Animals (2016)
 
 
Andreea Mihai – Couch.Ro
[…] lumea asta e atat de superba, incat nu te lasa sa o critici sau sa o distrugi. Poti doar sa savurezi moment cu moment, atat cat iti este permis sa intri in ea.
Georgiana Anghel – Orașul Meu
In sfarsit mai vedem si noi un film cu ceva substanta prin cinema.
Alex Welch – IGN
Stilat, Nocturnal Animals, realizat de Tom Ford, are interpretări extraordinare și o poveste puternică și bine construită de răzbunare.
Manohla Dargis – New York Times
Sunt multe lucruri de admirat în “Nocturnal Animals”, inclusiv ambiția Dlui. Ford, dar prea des pare doar o lucrare a unui student atent.
Peter Travers – Rolling Stone
Tom Ford a reușit un film noir care rezonează cu o teroare poetică, fantomatică.
Justin Chang – Los Angeles Times
[Ford] trece dincolo de vălul superficial al stilului pe care l-a creat, care uneori i-a blocat și obturat adevăratele merite de artist.
John Noonan – Film Ink
[…] fiecare alegere estetică este specifică și gândită.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)