Știri
 

Ouăle lui Tarzan (2017)

Ouăle lui Tarzan

 

Ouăle lui Tarzan (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.10.2017
Durata:
107 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Ouăle lui Tarzan (2017)

Acțiunea din producția „Ouăle lui Tarzan” are loc în Suhum, capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20. Legenda spune că a fost înființat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță. Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut. Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii și alții victimele unor serii de experimente nereușite.0

 
Recenzii Ouăle lui Tarzan (2017)
 
 
Adriana Gionea – Post Modern
Un documentar despre o distopie reala.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Fascinantă la „Ouăle lui Tarzan” este încărcătura sa filozofică, de meditație asupra istoriei și asupra ştiinţei, asupra utopiilor cu care s-a lăsat ispitit omul de-a lungul timpului, uneori cu consecinţe tragice.
Mihai Brezeanu – Liternet
Eseu cinematografic pulsând de duioşie, de melancolie, de empatie, Ouăle lui Tarzan (nu e chiar cel mai inspirat dintre titluri) este, pesemne, cea mai personală dintre creaţiile lui Solomon.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Chiar dacă nu are răspunsuri ușoare, este fascinant să-l urmărești.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)