Știri
 

Paradise Hills (2019)

Paradise Hills

 

Paradise Hills (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
25.10.2019
Durata:
94 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
55%
55


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Paradise Hills (2019)

O tânără rebelă, pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor. Printr-un tratament indiviualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată. Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru. Începe o cursă contracronometru pentru ca Uma și prietenele sale să evadeze din Paradise Hills înainte ca locul să le înghită de vii…0

 
Recenzii Paradise Hills (2019)
 
 
Andreea Vraja – Cinefilia
Mi-a plăcut energia și misterul filmului, vizualul este bestial în tot ansamblul său, regizoarea clar mai are de căpătat experiență, însă cred că a făcut o treabă bună cu acest film de debut.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Cea mai mare realizare a filmului este însă scenografia – creativitatea și insolitul ei dă clasă unor filme de buget mare de la Disney.
Ștefan Dedal – TimesNewRoman
în definitiv, e la fel de prost interpretat și are un dialog la fel de subtil, ca un corn de rinocer înfipt în spate, cum ar spune Blackadder.
Monica Castillo – RogerEbert.Com
Are câteva idei bune, dar nu este suficient pentru a anula greșelile de începător, care îi distruge potențialul.
Noel Murray – Los Angeles Times
Un film cu o încredere atât de mare încât narațiunea simplistă nu îl poate trage în jos.
Manohla Dargis – New York Times
În ciuda abordării nesigure a ideilor filmului, Waddington reușește să mențină atenția prin aspectul frumos vizual și umor.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Cuvintele nu pot descrie uimitoarele costume și generoasa scenografie, care distrage atenția de la dialogul neîndemânatic și de la lacunele scenariului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)