Știri
 

Pororoca (2017)

Pororoca

 
pororoca-poster
pororoca-poster
pororoca-poster

Pororoca (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.01.2018
Gen:
Durata:
152 minute
Site oficial:
Pororoca (2017)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Pororoca (2017)

„Pororoca” spune povestea lui Tudor (Bogdan Dumitrache) și a Cristinei (Iulia Lumânare). Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani). Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută.0

 
Recenzii Pororoca (2017)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Filmul nu impresionează doar cu sensibilitatea şi eficienţa unui evoluţii psihologice, ci şi cu unele aspecte tehnice greu de ignorat.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Fără a fi inovator, „Pororoca”, al treilea lungmetraj al regizorului Constantin Popescu, este totuşi un film solid, intens, în care Bogdan Dumitrache face probabil cel mai puternic rol al său de până acum.
Victor Morozov – Dilema Veche
Precedentele două eforturi în lungmetraj ale lui Constantin Popescu (Principii de viață și Portretul luptătorului la tinerețe) au cam lăsat de dorit. Pororoca, deși nu duce la capăt toate promisiunile reperabile după prima oră de rulare, e cel mai bun film al său.
Lucian Mircu – Marele Ecran
Despre Pororoca nu pot să spun că “mi-a plăcut”. Nu e un film “care să-ți placă”. Îți dă în schimb foarte multe de gândit și de trăit.
Jessica Kiang – The Playlist
Scena în care micuța Maria dispare în filmul brutal de eficient și profund deprimant al românului Constantin Popescu […] este un film în sine.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)