Știri
 

The History of Love (2016)

Povestea iubirii

 
povestea-iubirii-poster
povestea-iubirii-poster
povestea-iubirii-poster

The History of Love (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.06.2017
Durata:
134 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The History of Love (2016)

În New York-ul secolului 21, Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. În ciuda trecutului plin de amărăciune, înfruntă suişurile şi coborâşurile vieţii cu un neobosit umor, alături de cel mai bun amic, Bruno. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma vrea cu tot dinadinsul să-i găsească mamei ei bărbatul ideal. Mereu sigură pe ea, îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă, Misha, descoperind dragostea pentru prima oară. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea…0

 
Recenzii The History of Love (2016)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Da, filmul este prea lung (134 de minute), iar scenariul este prea scăpat din frâu. Actorii sunt uneori prea teatrali şi exageraţi şi îşi interpretează replicile, chiar şi pe cele plate, de parcă ar fi gata să explodeze. Dar această adâncă plecăciune făcută în faţa dragostei, cu toate beteşugurile ei, reuşeşte cumva să emoţioneze.
Bernard Besserglik – Hollywood Reporter
Complexitatea afectează focalizarea către partea emoționantă a unei povești de iubire sortite eșecului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)