Știri
 

Proud Mary (2018)

Asasina

 
proud-mary-poster
proud-mary-poster
proud-mary-poster

Proud Mary (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.02.2018
Durata:
89 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Proud Mary (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
15%
15


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Proud Mary (2018)

Proud Mary urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat care trezește în ea instinctul matern latent. Mary este o femeie puternică care lucrează pentru o familie de crimă organizată din Boston, și a cărei viață se învârte în jurul misiunilor periculoase pentru care își pregătește armele cu atâta grijă. Atunci când este angajată să ucidă un traficant de droguri, Mary descoperă mai târziu că a lăsat un copil orfan, iar viața ei suferă o schimbare radicală. Un an mai târziu, ea îl salvează pe băiat dintr-o viață periculoasă a străzii, dar este incapabilă să-i ofere copilului sau ei însăși un nou început.0

 
Recenzii Proud Mary (2018)
 
 
Andreea Mihai – Couch.ro
In ciuda povestii spuse de atatea ori pana acum, Proud Mary e un film pe care il poti vedea fara prea multe regrete.
Katie Walsh – Los Angeles Times
“Proud Mary” nu este deloc un thriller de acțiune retro, ci o dramă de familie serioasă, și una incredibil de plictisitoare.
Peter Travers – Rolling Stone
ar trebui să-i fie rușine [lui Taraji P. Henson, BdC.] pentru irosirea unui asemenea talent.
Glenn Kenny – New York Times
Ochii ei expresivi [ai lui Taraji P. Henson, BdC.] și limbajul nuanțat al corpului funcționează perfect pentru personajul său […]. Dar scenariul nu-i oferă un material prin care să exprime credibil criza prin care trece personajul său.
David Ehrlich – Indiewire
E un lucru bun că personajele chiar țin unele la altele, pentru că lui Proud Mary cu siguranță nu-i pasă, și nici majorității spectatorilor nu-i va păsa.
Devan Coggan – Entertainment Weekly
E clar că Henson are farmec și ferocitate și tot ce-i trebuie pentru a fi un star de acțiune veritabil. Are nevoie doar de un film care să-i pună în evidență talentul.
Witney Seibold – IGN
Poate că Taraji P. Henson încă mai are în față o carieră ca eroină de acțiune, dar are nevoie de un material mai bun decât Proud Mary.
Odie Henderson – RogerEbert.com
“Proud Mary” nu merită lipsa de încredere pe care compania de producție o are în el. De fapt, e aproape bun, atât de aproape de succes încât defectele sale devin frustrante.
Simon Abrams – The Guardian
Senzația este distrusă de o regie defectuoasă și un ritm nereușit.
John DeFore – Hollywood Reporter
Versurile cântecului poate că o forțează pe Proud Mary să continue, deși toate semnele arată că ar fi trebuit să se oprească.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)