proud-mary-poster

Proud Mary (2018)

Asasina

N-15 Nerecomandat sub 15 ani
15%
Premieră:
02-02-2018
Durată:
89 minute
Site oficial:
Proud Mary (2018)
Andreea Mihai – Couch.ro
In ciuda povestii spuse de atatea ori pana acum, Proud Mary e un film pe care il poti vedea fara prea multe regrete.
Katie Walsh – Los Angeles Times
„Proud Mary” nu este deloc un thriller de acțiune retro, ci o dramă de familie serioasă, și una incredibil de plictisitoare.
Peter Travers – Rolling Stone
ar trebui să-i fie rușine [lui Taraji P. Henson, BdC.] pentru irosirea unui asemenea talent.
Glenn Kenny – New York Times
Ochii ei expresivi [ai lui Taraji P. Henson, BdC.] și limbajul nuanțat al corpului funcționează perfect pentru personajul său […]. Dar scenariul nu-i oferă un material prin care să exprime credibil criza prin care trece personajul său.
David Ehrlich – Indiewire
E un lucru bun că personajele chiar țin unele la altele, pentru că lui Proud Mary cu siguranță nu-i pasă, și nici majorității spectatorilor nu-i va păsa.
Devan Coggan – Entertainment Weekly
E clar că Henson are farmec și ferocitate și tot ce-i trebuie pentru a fi un star de acțiune veritabil. Are nevoie doar de un film care să-i pună în evidență talentul.
Witney Seibold – IGN
Poate că Taraji P. Henson încă mai are în față o carieră ca eroină de acțiune, dar are nevoie de un material mai bun decât Proud Mary.
Odie Henderson – RogerEbert.com
„Proud Mary” nu merită lipsa de încredere pe care compania de producție o are în el. De fapt, e aproape bun, atât de aproape de succes încât defectele sale devin frustrante.
Simon Abrams – The Guardian
Senzația este distrusă de o regie defectuoasă și un ritm nereușit.
John DeFore – Hollywood Reporter
Versurile cântecului poate că o forțează pe Proud Mary să continue, deși toate semnele arată că ar fi trebuit să se oprească.