Știri
 

The Purge: Election Year (2016)

Noaptea judecăţii. Alegerile

 

The Purge: Election Year (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.07.2016
Durata:
105 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
59%
59


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Purge: Election Year (2016)

În al treilea capitol, ideea ca timp de 12 ore pe an să fie permisă oficial anarhia începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.0

 
Recenzii The Purge: Election Year (2016)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Recomandare musai de vazut, mai ales daca sunteti familiarizati cu ce s-a intamplat anterior, dar si daca vreti sa urmariti o productie care imbina bine elementele de horror gore cu cele de thriller.
Emil Călinescu – CinEmil
[…] este una dintre surprizele placute ale acestui an.
Ștefan Apostol – MovieNews
Acțiunea filmului este într-un ritm crescendo, îți dă incredientele de bază și te introduce în atmosferă încet, nu brutal, așa cum s-a întâmplat în ”The Purge: Anarchy”, încercând, parcă, să-ți inducă ideea de moralitate ca animal pe cale de dispariție.
Nigel M. Smith – The Guardian
În vreme ce primele două filme reușesc să condamne apetența societății pentru violență, Election Year alege să o glorifice.
Josh Lasser – IGN
Election Year nu numai că ne oferă cea mai bună poveste și cel mai bun set de personaje și interpretări, dar reușește să-și extindă punctul de vedere, chiar dacă nu o duce întotdeauna până la capăt.
A.O. Scott – New York Times
“The Purge: Election Year” se ia suficient de înserios încât să ofere distracția la care ne așteptam
Justin Chang – Los Angeles Times
Nu sunt primul care spune că această franciză exploatează fără grijă violența pe care pretinde că o condamnă, dar aici există o ipocrizie și mai mare, una care leagă logica comercială a Hollywood-ului cu falimentul moral al Purge-ului însuși: atâta vreme cât mor cei care trebuie, de ce să nu menținem această tradiție?
Simon Abrams – RogerEbert.com
De fapt, tagline-ul lui “Election Year” ar putea fi foarte bine ”singurul lucru care poate opri un tip rău cu o armă este un tip bun cu o armă”.
David Fear – Rolling Stone
Singura idee reală a lui Election Year este că America e violență.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Cel de-al treilea capitol al acestei francize ucigătoare, realizată de scenaristul-regizor James DeMonaco, este cel mai bun și cel mai popular de până acum.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
DeMonaco a trecut la un nou nivel cu acest al treilea film din serie


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)