Știri
 

Ralph Breaks the Internet (2018)

Ralph rupe netu'

 

Ralph Breaks the Internet (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.01.2019
Durata:
112 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Ralph Breaks the Internet (2018)

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei. Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului – netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube”.0

 
Recenzii Ralph Breaks the Internet (2018)
 
 
Dominic Corry – New Zealand Herald
Este uimitor modul în care este privit internetul, însă conceptul pune referințele înaintea entertainment-ului.
Brian Tallerico – RogerEbert.com
Ralph Breaks the Internet funcționează pentru că nu iartă pe nimeni și nici nu simplifică lucrurile.
Peter Bradshaw – The Guardian
Undeva între Ready Player One și The Emoji Movie, adunând un spectacol amețitor de culori și perspective, laolaltă cu o mulțime de meme-uri, brand-uri, avataruri și glume inerte.
David Fear – Rolling Stone
Va sparge internetul sau va fi el spart? Totul e dureros de familiar, la fel ca și urcarea și coborârea. Ralph, c’est moi.
Bilge Ebiri – New York Times
Poate că “Ralph Breaks the Internet” arată ca un alt film de animație adorabil și amuzant, dar totodată se conectează la realitatea noastră în moduri în care te înfioară.
Drew Taylor – The Playlist
faptul că Ralph Breaks the Internet te poate face să te simți în pielea personajelor sale este cea mai mare realizare.
Dana Schwartz – Entertainment Weekly
Ambițios, frumos animat și inteligent, Ralph Breaks the Internet se detașează de defectele majorității sequel-urilor prin faptul că nu renunță la suflet în favoarea efectelor pirotehnice.
Jonathan Pile – Empire
Distractiv și, adesea, inspirat, Ralph Breaks The Internet este prea mulțumit să stârnească râsul decât să exploreze mai mult temele pe care le aduce în discuție.
Kate Erbland – Indiewire
E amuzant și captivant
Justin Chang – Los Angeles Times
O aventură amuzantă și frumos imaginată, precum și o odă înduioșătoare, și câteodată complicată, adusă puterii prieteniei.
Jim Vejvoda – IGN
Sequelul găsește o cale să extindă premisa filmului original, explorând nu numai o lume mult mai mare decât cea a jocurilor video, dar adăugând și mai multe și complicate dimensiuni
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
inevitabilul sequel al filmului din 2012, Wreck-It Ralph, pur și simplu distruge tot.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)