Știri
 

Second Act (2018)

A doua șansă

 
second-act-poster
second-act-poster
second-act-poster

Second Act (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.12.2018
Durata:
103 minute
Site oficial:
Second Act (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
17 voturi

 
Actori

Sinopsis Second Act (2018)

Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După o eroare de identificare, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.0

 
Recenzii Second Act (2018)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
S-ar putea să nu-ţi aminteşti Second Act/A doua şansă mult timp după ce ai părăsit sala de cinema, dar această revenire a lui Jennifer Lopez pe marele ecran are o onestitate ataşantă şi un mesaj pe care îl pot aprecia atât spectatoarele, cât şi spectatorii.
Tom Augustine – New Zealand Herald
Deși este previzibil, filmul este propulsat de forța personajelor și de un scenariu bine realizat.
Leandra Engelbrecht – Channel 24
Cel mai mare defect al filmului este previzibilitatea.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)