Știri
 

Selfie 69 (2016)

#Selfie 69

 
selfie-69-poster
selfie-69-poster
selfie-69-poster

Selfie 69 (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
16.09.2016
Durata:
116 minute
Site oficial:
Selfie 69 (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
71 voturi

 
Actori

Sinopsis Selfie 69 (2016)

O comedie romantica cu tineri care trec prin multe aventuri ce creeaza adrenalina, comic, rasturnari de situatii, dezamagiri si impacari neasteptate. Este continuarea povestii celor 3 fete si baieti din #Selfie care de data aceasta cauta confrimarea dragostei: Casatoria! Fetele fac un pariu video, ce devine viral pe facebook: Care se marita prima in 3 zile?! Ajung sa caute dragostea in cele mai bizare si nepotrivite locuri descoperind ca, de cele mai multe ori, aceasta se afla chiar sub nasul lor.3

 
Recenzii Selfie 69 (2016)
 
 
Magda Mihăilescu – All About Romanian Cinema
ce se poate spune despre un film în care Maia Morgenstern, patroană de bordel, face echipă cu luptătorul Tolea Ciumac (cel care a hrănit OTV-ul luni în șir, da, da, cel care l-a vârât într-un tomberon pe Dan Diaconescu)[…]? Cred că cel mai adecvat ar fi ca, unor astfel de întrebări, să răspundă cei cărora le este dedicată comedia […]. Altfel, distorsionăm discuția despre cinema, analizând ceea ce nu este de analizat.
Emil Călinescu – CinEmil
Un film fresh, o comedie de dragoste (in egala masura comedie si film de dragoste), unul dintre putinele sequel-uri romanesti. Eu prefer sa spun ca Selfie 69 este un upgrade reusit, pe care nu trebuie sa-l ratati.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Selfie 69 e, probabil, comedia de care avea nevoie filmul romanesc.
Ștefan Apostol – MovieNews
Comedie la superlativ, fresh și de actualitate.
Oana Mitroi – Orașul Meu
E numai bun pentr-o dupa-amiaza cu pofta de comedie actuala, cu subtilitati si ironii bine plasate. Despre societate si generatii.


3 Comentarii


 1.  
  Izabela Sima

  Doar la jumatate din film am rezistat. Interpretarea actrițelor lasa mult de dorit. Un film prost.
 2.  


 3.  
  Paul

  Un film oarecum slab, multe clisee vandute de o distributie foarte cunoscuta cu muzica foarte comerciala( hit uri smiley).Audienta tinta cel mai probabil 14-18ani.
  Interpretarea lasa in unele cazuri de dorit, cliseele sunt exagerat de evidente, multe scene exagerate, elemente si cadre aruncat doar pt ca dau bine fara a avea o legatura cu povestea
  Mediatizare exagerata, este poate putin mai bun ca primul dar tot slab. Nu recomand de cinema. Nota 5.5-6/10

  Răspunde


  (obligatoriu)