Știri
 

Shazam! (2019)

Shazam!

 
shazam-poster
shazam-poster
shazam-poster

Shazam! (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.04.2019
Durata:
132 minute
Site oficial:
Shazam! (2019)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
76%
76


Parerea ta
15 voturi

 
Actori

Sinopsis Shazam! (2019)

Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).O producție New Line Cinema, cea mai nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!” aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic, din 5 aprilie pe marile ecrane din toată țara.0

 
Recenzii Shazam! (2019)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
SHAZAM! va placea fanilor inraiti, celor care se duc la cinema doar sa se relaxeze si publicului sub 18 ani. Este, ca sa zic asa, un fel de vlog facut de niste profesionisti, nimic mai mult.
Dana Mischie – Filme-cărţi
[…] filmul transmite prospețime și energie.
Radu Bordei – IGN
Un film „altfel” despre supereroi, în care Zachary Levi este perfect și ne reamintește de fanteziile copilăriei.
Sorin Mincă – MovieNews
Shazam! este un film din lumea supereroilor pe care îl recomand cu căldură atât fanilor DC cât și Marvel, de ce nu, dar este un film ideal și pentru începătorii genului, făcând haz de această lume fără să-și bată joc sau să se bazeze strict pe asta.
Ştefan Dedal – TimesNewRoman
O shaorma cu de toate: film cu supereroi și film cu magie/magicieni, cu mult umor (cum ziceam, pe alocuri, prea mult), cu ceva emoție, cu atitudine ultrapozitivă: Shazam! e un film pentru categoria 7–15 ani. Nu mai mult.
Justin Chang – Los Angeles Times
“Shazam!” nu este o soluţie. Dar, în cele mai bune momente ale sale, este abil şi suficient de inteligent pentru a nu părea ca o parte a problemei.
Manohla Dargis – New York Times
Un divertisment uşor, modest, amuzant.
Peter Travers – Rolling Stone
Irezistibil.
Benjamin Lee – The Guardian
Plin de viaţă şi fără prea mari pretenţii, nu ţinteşte foarte sus şi îi reuşeşte.
Kim Newman – Empire
Shazam! ia decizii inteligente.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Beneficiază de interpretări extraordinare atât din partea actorilor adulţi, cât şi a celor mai tineri.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)